Alfa počivalnik

Alfa doživetje nudi globoko sprostitev vseh čutov.

Tok dihanja zaziblje Alfa počivalnik v gibanje. Tridimenzionalne vibracije in zvočni oblaki masirajo telo. Snopi svetlobe in toplote sprostijo psihično in fizilčno napetost.

Sinergijski učinki oblike, barv in svetlobe; v povezavi z zvokom, vibracijami in toploto – samo v nekaj minutah popeljejo v stanje goloboke alfa zacesti.

hitroucenjetujihjezikov-alfa-pocivalnik

Alfa počivalnik je razvil umetniik in znanstvneik z imenom sha, ki je več let preučeval vpliv zvoka na človeški organizem. Rezultati njegovih raziskav kažejo, da kombiniranje različnih čutnih zaznav poveča intenzivnost sprostitve. Skozi več čutno kombinacijo zvoka, vibracij, svetlobe in topolote, Alfa počivalnik prežene notranjo napetost in poveča tako telesni kot umski potencial, ter razkrije skrite umske sposobnosti. Na tem “notranjem potovanju” se doživi neviden svet duhovne energije.

Alfa počivalnik odpre vrata v nove dimenzije notranjih izkušenj in nas popelje v stanje najgloblje sproščenosti in duhovne čistosti – alfa stanje. Ni naklučje, da je oblikovano po vzoru beneške gondole. Alfa počivalnik prenese svoje goste v neraziskane duhovne horizonte.

hitroucenjetujihjezikov-alfa-pocivalnik-1Alfa počivalnik ima edinstven učinek na telo in um:

- vodi do stanja globoke sproščenosti (možgansko delovanje: 8-12 Hertzev)
- olajša nakopičeno napetost in izboljša notranje ravnotežje
- vzpodbuja mentalno zdravje in prerečuje izčrpanost uma
- topi stres
- budi in povečuje kreativnost
- dvigne nivo čutnega zaznavanja
- sproti novo duhovno energijo

(Prva nagrada na Evropskem spa sejmu, januarja 2006, v Monaku.)


Prijava na e-Novice

Povečajte svojo čustveno, osebnostno in duhovno inteligentnost.